Tentverhuur (ingericht)

Heerlijk buiten kamperen mét de luxe van thuis!

Het moment om van een onbezorgde tijd te genieten en te kamperen in een ingerichte tent. Bij aankomst op onze camping staat de compleet ingerichte accommodatie al voor u klaar!

U heeft keuze uit 2 soorten tent:

Bungalowtent Rent-a-Tent Blue
Unieke, zelfontworpen bungalowtent met waterdichte kuip en hoge koelkast.
In de bungalowtent Blue vindt u een volledig ingerichte keuken, echte bedden, tafels en stoelen. De tent is ca. 25m² en geschikt voor max. 6 personen.

Houdt u van het buitenleven, dan is kamperen in een bungalowtent Blue echt iets voor u!

Meer informatie: Meer informatie over Rent-a-Tent Blue
Gelijk boeken: Rent-a-Tent Blue boeken

Lodgetent GlamLodge

In deze nieuwe GlamLodge tent van Rent-a-Tent beleeft u de leukste glampingvakantie! Deze zespersoons lodgetent heeft een mooie moderne uitstraling en is zeer comfortabel ingericht.

De Rent-a-Tent GlamLodge tent is ruim en van alle gemakken voorzien. Deze luxe lodgetent is door de toepassing van een buitenterras met windbescherming comfortabeler dan een standaard bungalowtent en heeft meer privacy. Op het overdekte terras vindt u 2 fijne relaxstoelen met voetenbank, een bijzettafel en een skottelbraai.

Meer informatie: Meer informatie over Lodgetent GlamLodge
Gelijk boeken: Lodgetent GlamLodge boeken

Meer informatie over beide tenten:

In het slaapgedeelte vindt u in alle modellen van Rent-a-Tent een tweepersoonsbed en 3 éénpersoonsbedden met een spiraalvering met daarop een matras met hoes. Hierover trekt u uw eigen (hoes)laken en u slaapt in een door uzelf meegebrachte slaapzak of onder uw eigen dekbed. Hoofdkussens zijn standaard aanwezig.

Bent u met minder personen, dan kunt u afhankelijk van het model een tussenwand oprollen voor extra ruimte.

In het woongedeelte van de tent is op het grondzeil een zgn. kuip met opstaande randen bevestigd. Deze in eigen beheer ontwikkelde constructie is ter voorkoming van wateroverlast: bij gebruik overdag kan de rand bij de deur neergelegd worden of omhoog gespannen worden om een waterdichte kuip te maken. In deze kuip is een vloerbedekking aanwezig en spelen de kinderen leuk binnen. Het keukengedeelte is voorzien van een keukenkast met gasfornuis en hoge koelkast met vriesvak. In de keukenkast vindt u een uitgebreide keukeninventaris.